Papier

EkoInkt levert diverse merken A3 en A4 papier.  We leveren vanaf een halve pallet (100 pakken A4) onder andere de volgende merken:

Multicopy

MultiCopy is een houtvrij, hoogwit, ongestreken papier. Door de consistente kwaliteit is het perfect verwerkbaar op alle soorten kantoormachines.. MultiCopy wordt geproduceerd van TCF pulp en is voorzien van de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.

Sky Laser

SKY Laser® is een multifunctioneel kantoorpapier. Het gladde oppervlak zorgt op elke kantoormachine voor een hoog contrast bij zowel tekst als afbeeldingen, zelfs met dubbelzijdig printen. De hoge stijfheid zorgt voor een consistente runnability en is ideaal voor grote oplagen. SKY Laser® is gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.

Sky Speed

Het voordeligste alternatief is SKY Speed®,  een multifunctioneel kantoorpapier met een aangename witheid en een uitstekende verwerkbaarheid.