Hans Berends en Astrid van der Vegt aan het werk bij één van de kantoren van Paardekooper.

Koninklijke Paardekooper Group print met HP-printers van EkoInkt

Afgelopen maand heeft EkoInkt alle printers bij Koninklijke Paardekooper Group vervangen voor HP-printers. Het vorige printerpark van Paardekooper bestond uit een mix van merken.

De printers van HP ondersteunen als beste de huidige vier ERP platformen waar Paardekooper nu nog van afhankelijk is. Daarnaast is ook aan duurzaamheid gedacht. Alle lege toners (van de ongeveer 100 printers) worden door Paardekooper verzameld en door HP gerecycled.

Alle betrokken partijen, EkoInkt, HP, LeasyPrint en de ICT-afdeling van Paardekooper, hebben hard gewerkt om de vervanging bij de verschillende stores, kantoren en distributiecentra soepel te laten verlopen.

De ICT-afdeling van Paardekooper wordt geleid door Ronald Spijkerman. Astrid van der Vegt van EkoInkt en Ronald Spijkerman kwamen in 2021 in gesprek over de vervanging van het printerpark. Ronald Spijkerman kijkt als volgt naar de samenwerking.

“Bij Paardekooper hadden we te maken met een printerpark wat ernstig verouderd was en snel vervangen diende te worden. Onze uitdaging was het printerpark vernieuwen passend bij onze huidige en toekomstige ICT-omgeving en rekening houdend met onze kwaliteitsstandaard. Astrid heeft met succes de projectleiding op zich genomen en de geest van partnership ten volle uitgedragen tussen alle betrokkenen. Aan de uitdaging is ruimschoots voldaan. Het project is naar volle tevredenheid afgerond.”